mandag 18. april 2016

Bloggen er på Facebook!

Bloggen har nå fått egen facebookside. Det er foreløpig et prøveprosjekt, får se hvordan det går. Foruten å reklamere for egne bloggposter, har jeg tenkt å dele linker til stoff som kan være av interesse. Så får vi se om siden på facebook kan inspirere meg til å blogge litt mer, det går jo litt tregt. Jeg vet ikke helt hva som kommer til å skje på denne siden, eller hvor lang levealder den får, det får tiden vise.  
Jeg er ikke veldig aktiv på facebook, jeg har ikke noe voldsomt behov for å fortelle andre at jeg hva jeg har hatt til middag, om jeg har vasket gulvet eller vært ute og gått en tur. Det jeg har gjort mest er å legge ut bilder, av natur eller annet som kan være fint å se på. Noe som betyr at jeg ikke legger ut bilder av meg selv. Selfiestang står ikke på min ønskeliste, for å si det sånn.

Uansett, får se hva som skjer. Det er jo litt letter å legge ut ting fort og gærent på facebook enn det er på selve bloggen. Men jeg håper å få skrevet noen skikkelige bloggposter også i nærmeste framtid. 4 kommentarer:

 1. Kom igjen nå Laila! Det er klart at du må fortelle verden om dine mest trivielle (og ikke så trivielle) gjøremål! Du har ikke bare informasjonsrett; du har informasjonsplikt! Ikke bør du unngå dette med selfier heller! Vi forventer å se et profilbilde med Laila som drikker guinness på en irsk pub!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan virke som at enkelte tror de må fortelle absolutt alt de gjør, samtidig som det selvfølgelig skal gjøres litt bedre enn det egentlig er.

   Nei, selfies skal ikke tas, verken på irsk pub eller andre steder.
   Da jeg var i Irland i fjor var jeg på en dagstur til Nord-Irland. Der var det med ei jente med selfiestang, da jeg så henne sto på gata i Belfast og tok den ene selfien etter den andre så det bare så utrolig dumt ut.

   Slett
 2. Jeg kommer til å følge med på FB, men tror jeg kommenterer her hvor det er litt mer anonymt.....tror du skjønner hvorfor ;)

  SvarSlett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.

Kommentarer som inneholder skjellsord og usakligheter vil heretter bli slettet.