søndag 6. november 2011

Arbeidermusikk 3

De som har lest litt på denne bloggen har sikkert fått med seg at jeg har et spesielt forhold til Irland og irsk musikk. Og da må det selvfølgelig dukke opp noe irsk i serien med arbeidermusikk. Jeg har valgt  sangen Ordinary Man med en av mine favorittartister, Christy Moore. Som det framgår av introduksjonen er dette egentlig en engelsk sang, uten at det gjør noe. Det er ikke sjelden man hører så vel engelske som skotske sanger bli spilt på irske puber, denne har jeg hørt mange ganger. Fin sang og en god tekst, som dessverre er svært aktuell i disse dager.


2 kommentarer:

  1. "Nothing special, nothing grand, just an ordinary man" Send ham paa selvutviklingskurs! Jeg har paa foelelsen at en del i Norge ville tenke i de baner....

    SvarSlett
  2. Ja, selvutvikling og en dæsj med positiv tenkning fikser vel det meste.

    SvarSlett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.

Kommentarer som inneholder skjellsord og usakligheter vil heretter bli slettet.