søndag 3. september 2017

Sommerbilder

På lørdag tråkket jeg gatelangs i Oslo. Det var en nydelig dag, fremdeles varmt og sommerlig, men likevel med en forsiktig høstlig atmosfære. Det var deilig å vandre formålsløst rundt, koble ut hverdagen og bare ta imot de inntrykkene som dukket underveis. Der jeg er nå i livet mitt, er det viktigere enn noen gang å ta vare på de gode øyeblikkene.

Siden det nå er sånn omtrent slutt på sommeren, tenkte jeg at jeg kunne oppsummere med noen bilder jeg har tatt i løpet av sommeren som var. De to første bildene er tatt nå på lørdag, de andre er tatt når de er tatt, for å si det sånn.

2 kommentarer:

 1. Takk for flotte bilder. En vandring langs Akerselva i sommerhalvåret er alltid balsam for sjelen.

  Den landlige stien midt i serien klarer jeg ikke å plassere. For åpent til å være Maridalen, tror jeg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kunne jo skrevet hvor de forskjellige bildene er tatt. Det bildet du lurer på er fra Bygdøy. De to bildene med vann er Songsvann, og det andre er tatt på vei inn til Ullevålseter, og skulle da bli det som ifølge kartet heter Store Åklungen.

   Slett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.

Kommentarer som inneholder skjellsord og usakligheter vil heretter bli slettet.