mandag 31. desember 2012

Godt nytt år!

Da er det på tide å ønske alle et godt nytt år. I likhet med forrige post får også denne bli kort. Jeg skal straks reise av gårde for å feire nyttårsaften i mer landlige strøk. Så får jeg se i morgen om jeg har en leilighet å komme tilbake til. Det holdt hardt i fjor da folk fyrte opp raketter ute i gata, mot biler, busser og bygget jeg bor i. Men nå nærmer tiden seg for avreise, eventuelle dypsindige betraktninger om det nye året får vente til en annen gang.

                                
                        

6 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg Laila. Ser frem til nye blogginnlegg i 2013.
  Bibbi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, hyggelig at du følger bloggen min. Jeg setter stor pris på de kloke kommentarene dine og at du har anbefalt bloggen min på din egen blogg.
   Ønsker deg et riktig godt nytt år!

   Slett
 2. Godt nytt år til deg og Laila. Jeg har vært en del offline i jul og nyttårshelgene og det var i grunn deilig. Men nå ser jeg fram til mange gode blogginnlegg jeg og.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har heller ikke vært så hard på nettbruken i jula. Jeg hadde en koselig nyttårshelg på landet, i dag har jeg ryddet jula ut av huset, så får vi se om det ikke kan bli noe blogging igjen snart.
   Hyggelig at du følger med på bloggen min, ønsker deg et riktig godt nytt år!

   Slett
 3. Godt nytt år Laila! Jeg ser fram til mange nye interessante og artige blogginnlegg i 2013!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, vi får håpe at det både blir artig og interessant her på bloggen i det nye året.

   Slett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.