fredag 26. oktober 2012

En oppstrammer

I det helgen setter inn er det kanskje på tide med en aldri så liten oppstrammer. Jeg vil tro dette er en sang som ville falle i smak hos synsere av det slaget som inspirerte meg til teksten om den staute fjordingen Blakken. Et forslag til dem som arrangerer jobbsøkerkurs for NAV, la deltakerne stå i stram giv akt mens de synger denne sangen, de som ikke vil synge mister pengene sine samt idømmes ti piskeslag på nærmeste torg, til skrekk og advarsel. Egentlig rart at de ikke har tenkt på det allerede.

Vel, får håpe jeg ikke ga dem en ide nå, selv har jeg allerede starten helgen og inntar for øyeblikket et glass rødvin. Ønsker alle en flott helg!
                      

2 kommentarer:

 1. Jeg klarer ikke få inn denne videoen av en eller annen grunn, jeg....og jeg som hadde gledet meg til en latter..
  Jaja. Jeg har også en ide. Alle ansatte hos NAV må lære teksten nedenfor utenat - og forplikte seg til å leve etter det. Hvis ikke mister de jobben og må på jobbsøkerkurs....det hadde vært no...teksten fant jeg på nettet og jeg syns den sier noe vesentlig. Alle forståsegpåere burde bli hjernevasket med den:


  Før du uttaler deg om meg -skal du kjenne meg. Før du uttaler deg om mine holdninger -skal du vite noe om dem. Før du uttaler deg om mine venner -skal du kjenne dem. Før du uttaler deg om mitt liv -skal du leve det. Før du uttaler deg om NOE -skal du tenke deg om og feie for egen dør..!


  Har du lagt merke til - at de som finner glede i å såre andre, er mest sårbare. At de som kritiserer mye, tåler minst kritikk. At de som stadig forsvarer seg, lettest angriper. At de som snakker høyest har minst å si. At de gjerrigste tar lettest imot, og at de som avslører andres feil, sjelden bekjenner sine egne.... tenk på det..!

  SvarSlett
 2. Shit, videoen er gjort utilgjengelig i løpet av helgen. Tror den har ligget på YouTube i en evighet, så måtte den selvfølgelig fjernes akkurat nå. Da blir jo hele poenget borte, innmari ergelig. Men har du tilgang til Spotify finner du den der, på ei skive som heter I anstendighetens navn, Slektens gang.

  Ellers er det kloke ord du kommer med her, tror nok mange kan skrive under på at der er riktig.

  SvarSlett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.

Kommentarer som inneholder skjellsord og usakligheter vil heretter bli slettet.