onsdag 14. desember 2011

Arbeidermusikk 4

Da er vi kommet fram til den siste "arbeidermusikken" før jul. På tide med et kvinnelig innslag, og valget falt på Fast Car med Tracy Chapman, fra debutplata som enkelt og greit het Tracy Chapman og utkom i 1988. På den tiden var vi mange som var luta lei av tomhodede syngedamer med store pupper og små stemmer, da var det forfriskende med ei talentfull og ujålete jente som skrev gode melodier og meningsfylte tekster. Fast Car var en stor hit den gangen, og det var fint å høre den igjen.

2 kommentarer:

  1. Jeg har den kassetten ennå - ja jeg er så gammel at jeg husker kassettene. Og noen av de har jeg tatt vare på.
    Tracy er helt suveren.

    SvarSlett
  2. Jeg hadde den på plate, etter å ha solgt platesamlinga fordi jeg ikke lenger hadde platespiller, kjøpte jeg den på cd. Var så heldig at jeg fikk oppleve henne på Kalvøya, må ha vært i 89 i eller deromkring.

    SvarSlett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.

Kommentarer som inneholder skjellsord og usakligheter vil heretter bli slettet.