mandag 31. oktober 2016

Oktoberbilder

Etter min samtale med bloggen, gjengitt i forrige bloggpost, har jeg kikket litt rundt i bloggverdenen. Der så jeg at veldig mange blogger i stor grad består av bilder. Bilder av bloggeren selv, interiør, klær og påfallende mange bilder av mat. Det later til at enkelte må fotografere maten fra alle tenkelige og utenkelige vinkler før den spises. Det minner meg om at jeg for en stund siden leste om folk som heller spiser mat som gjør seg godt på Instagram enn mat de egentlig liker.

Jeg har ingen planer om å legge ut den typen bilder, derimot legger jeg ut noen bilder jeg har tatt i løpet av oktober måned. Det er en fin årstid for fotografering, med mye flotte farger. 

5 kommentarer:

 1. Kan du ikke i det minste legge ut et bilde av kameraet ditt?

  Men du tar slett ikke så verst bilder. Jeg synes nr. 1 og nr. 6 fra toppen er de beste.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde heller lagt ut bilde av kameraet enn meg selv, for å si det sånn. For den som måtte være interessert i hvordan kameraet mitt ser ut er det bare å ta et bildesøk på Sony A6000.

   Slett
 2. Nydelige bilder! Men hvor ble de tatt? Mener å se Oslofjorden nedi der, men helt sikker er jeg ikke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, det er Oslofjorden du ser på det ene bildet, tatt på Ekeberg. Det øverste bildet er tatt på Lørenskog, videre er det Bygdøy, Sognsvann, og det som er tatt på Ekeberg, tre bilder tatt ved Akerselva, det nederste er på Akershus festning.

   Slett
  2. Takk skal du ha! Ikke rart det var noe kjent med motivene, for her har jeg også gått, men det er noen år siden nå. Veldig kjekt at du la ut disse bildene!

   Slett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.

Kommentarer som inneholder skjellsord og usakligheter vil heretter bli slettet.