søndag 9. oktober 2011

En vakker dag i oktober

Det er sent på kvelden, det er søndag og det har regnet i dag. Tenk det, regnvær på en søndag og det i verdens beste land å bo i! Sånt går da rett og slett ikke an! Jeg dropper forsøket på å være surmaget sutrekopp av den sorten som regjerer i diverse kommentarfelt rundt om på nettet. Etter å ha gått en tur, som startet før det begynte å regne og som ble avsluttet i regn, la jeg meg på sofaen og leste den siste boka til Karin Fossum mens jeg tømte i meg noen av de evinnelige tekoppene jeg har det med å innta. Og det var jo slett ikke så verst.

Nå har det jo vært mye fint vær i det siste, og for ett par dager siden gikk en fin tur med min alltid like entusiastiske turkamerat, Støver’n. Jeg nøt de flotte fargene, og Støver’n fant tydeligvis mange spennende lukter, så vi koste oss begge to. Jeg tok noen bilder på vår vei, noe Støver’n synes det er litt kjedelig at jeg gjør, siden det innebærer stopp og det er han ikke alltid like begeistret for. Men stort sett kommer vi til en slags enighet om det meste, Støver’n og jeg. Høsten er jo en fin tid for bilder og her er noen av bildene jeg tok.
 
 
11 kommentarer:

 1. Sitat:
  Tenk det, regnvær på en søndag, og det i verdens beste land å bo i! Sånt går da rett og slett ikke an! Jeg dropper forsøket på å være surmaget sutrekopp av den sorten som regjerer i diverse kommentarfelt rundt om på nettet.

  Hehe - jeg tror jeg må slutte å lese kommentarer i nettavisene jeg for min del - for det er jon helt begredelig. Både innholdsmessig og språkmessig ligger det meste langt under pari.
  Nok om det. Fine bilder!!!!

  SvarSlett
 2. Når det regner på en søndag, er det sikkert sosialistene eller feministene som har skylda. Kommentarfeltene er forferdelige, noen ganger lurer jeg på hvem de er, alle disse eddiksure menneskene som er sinte på alt og alle.

  SvarSlett
 3. Leste et sted at det bare er 6 prosent av folket som skriver i slike kommentarfelt. Det må være de absolutt verste 6 prosentene i såfall. Vi andre orker jo ikke siden nivået er så lavt.
  Og ja...feministene og sosialistene samt den rødgrønne regjeringen har skylda for absolutt alt som er galt.

  SvarSlett
 4. Ja, det er nok bare et lite mindretall som holder det gående, men de står på, det er sikkert. Jeg har nok vært borti noen av den sorten på en og annen arbeidsplass. Slike som kan holde det gående i timevis om hvor grusomt dumme absolutt alle andre er.

  SvarSlett
 5. Det er da bare deilig med litt regn? Forfriskende! Denne Stoever'n har forresten de samme fargene som den siste hunden vi hadde da jeg vokste opp. Hun var en blanding av collie og schaefer. Er ikke spesielt stoedig paa hunderaser saa jeg greier ikke aa gjete Stoever'ns rase.

  Ja, det er mye dritt i kommentarfeltene og nettdebatter generelt. Jeg tenker da saerlig paa usakligheter, personangrep og oppmaling av gamle saker. Det er imidlertid mye som er gangbart ogsaa. Noe er t.o.m svaert bra, dog dessverre ofte vel skarpt og tildels sarkastisk i kantene.

  SvarSlett
 6. Støver'n er en finsk støver, derfor kallenavnet her på bloggen. Altså en harehund, men han har ikke vært så mye på jakt. En snill og trivelig hund.

  Joda, det finnes noen gullkorn blant all dritten i kommentarfeltene. Det er vel litt forskjell på de forskjellige nettstedene, noen steder er det mer saklig enn andre steder. Men var innom siden til Dagbladet (eller var det VG?) på fredag og leste hva folk skrev i forbindelse med fredsprisen, og det var ikke særlig vakkert.

  SvarSlett
 7. Herregud klarte surpompene å få noe negativt ut av det og??!
  Hva var galt nå da?

  SvarSlett
 8. Inger, for det første er årets fredprisvinnere kvinner, og for det andre er en av dem muslim. Og som du vet er verken kvinner eller musliker særlig populære i disse kommentarfeltene. Man kan jo lure på hvem disse surpompene mener fortjener å få prisen, om det i det hele tatt er noen.

  SvarSlett
 9. Nei jeg veit jo at hverken kvinner eller muslimer er populære i kommentarfeltene, men det får da være grenser!! Tydeligvis ikke.....og jeg burde vel egentlig ikke være overrasket. Det finnes ingen nedre grenser for lavmål....

  SvarSlett
 10. Det er visst ikke bare arbeiderklassen som blir stigmatisert i dagens mediebilde:

  http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4254651.ece

  SvarSlett
 11. Lærerer ser ut til å være en gruppe det er populært å hetse. Og ikke bare i media, jeg vet om et tilfelle hvor en lærer fikk en skikkelig overhøvling av en i nabolaget, blant annet fordi hun var lærer. En av grunnene til at han var så sinna var at lærere hadde så lange ferier, det hele hadde vært fullstendig usaklig. Da jeg snakket med henne dagen etter var hun fremdeles i sjokk.

  SvarSlett

Bloggen er åpen for anonyme kommentarer, men jeg ser helst at du kommenterer med et navn, det behøver ikke være ditt eget. Da velger du navn/nettadresse, det er ikke nødvendig med nettadresse. Dersom flere anonyme kommenterer under samme bloggpost kan det bli ganske kaotisk og vanskelig å skjønne hvem som er hvem.